HEALING

CLAIRVOYANT RÅDGIVER

HELLE HETLAND

HEALING

 

 

Healing er energier der sendes direkte til din krop. At heale betyder at sende healings energier fra universet til dig, for at helbrede og skabe balance i din krop. Healing består af en let berøring af din krop eller aura, hvor healings energi overføres til dit energifelt.

 

Healing kan mærkes som varme, kulde, kriblen eller sitren i kroppen. Hvis du føler varme et sted, er det dog ikke sikkert, at det er der, jeg står med mine hænder. Healing kan mærkes og opleves meget individuelt fra person til person. Healing kan endda opleves meget forskelligt, af samme person, fra gang til gang. Nogle falder i søvn, andre ser farver for deres indre blik eller oplever følelsen af, at være et smukt sted og andre oplever intet. Alt er helt normalt.

 

For at modtage healing behøver du ikke være syg eller fejle noget. En healing kan nemlig være ren afslapning, med tilførsel af energi. En behandling med healing kan f.eks. give dig mere energi, mere livsmod og gøre dig gladere og lettere. Under en healing kan mennesket bringes i kontakt med sin helhed, dvs. fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og åndeligt.

 

Healing kan lindre og afhjælpe fysiske sygdomme og lidelser. Ved healing sættes din krop i gang med at heale sig selv og din krop vil derfor arbejde videre dagene efter, med at heale din krop samt udrense giftstoffer og affaldsstoffer. Derfor er det en god ide at drikke ekstra vand dagene efter for at hjælpe med udrensningen.

 

Mange oplever en behagelig ro i krop og hoved efter healing. Hvis du har et højt stress niveau eller stærke smerter, kan flere behandlinger med healing være nødvendigt.

 

 

Hvad Healing kan gøre for dig:


  • Øge din energi
  • Give dig ro i krop og hoved
  • Mindske stress
  • Lindre dine smerter og dit ubehag
  • Rense din krop for giftstoffer
  • Fjerne blokeringer
  • Styrke dit immunforsvar
  • Mindske symptomer fra allergi/høfeber
  • Nedsætte eller fjerne smerter


 

Under en Healing kan der komme svar på, hvordan du kan skabe mere energi, hvorfor du ikke kan finde ro, hvad der egentlig stresser dig eller grunden til dine smerter eller ubehag. Den åndelige verden kommer gerne med gode råd til f.eks. at afhjælpe smerter eller stress. Med den vide  kan du selv hjælpe yderligere til, for at få det bedre.

 

 

Hvordan jeg healer:

 

Jeg har taget Reiki healer uddannelse 1 & 2 samt flere forskellige kurser i andre healings metoder. Efter indblik i forskellige healingsformer har jeg valgt, at benytte mig af en intuitiv healingsform, hvor jeg lader mig guide af den åndelige verden. Under healingen kommunikerer jeg således med den åndelige verden og følger deres vejledning. Denne healingsform føles mest naturlig for mig og giver en rigtig god indgangsvinkel til det Clairvoyante, da jeg samtidig får beskeder til dig. 

 

 

Siddende Healing:

 

Du har mulighed for at supplere en bestilt Clairvoyant Rådgivning, med at starte med en kort Siddende Healing på 10-15 minutter. Under healingen får jeg enkelte Clairvoyante beskeder til dig, som jeg videregiver til dig efter healingen. Denne korte healing er en god start til den Clairvoyance du allerede har bestilt. Under den bestilte Clairvoyance, vil healings energierne fortsætte med at arbejde i din krop.

 

En Siddende Healing foregår ved, at du sidder afslappet i en stol, og jeg står bag ved dig. Her holder jeg mine hænder, hvor jeg mærker, der er behov. Det kan være på dine skuldre, toppen af dit hoved, det øverste af din ryg, det øverste af din brystkasse eller ud for dine ører, pande, baghoved og nakke. Healings energierne sørger selv for, at komme frem til det rette sted i din krop.

 

Endvidere har du mulighed for at bestille en Siddende Healing hjemme hos dig, når du bestiller en Rabat Pakke. Se venligst under Rabat Pakke, som er en rabat ordning i form af en pakkeløsning med valgfri dele.

 

 

Fjernhealing:

 

Jeg tilbyder Fjernhealing, hvor vi aftaler en tid, hvor du sidder eller ligger afslappet i 30 minutter hjemme hos dig selv, hvor jeg hjemme fra min egen bolig sidder og sender healing til dig. Du modtager således healing i fred og ro hjemme hos dig selv.

 

Efterfølgende sender jeg besked til dig, via e-mail eller Messenger, med lidt ord om, hvad jeg fornemmede under healingen, samt de beskeder der måtte være kommet til dig. Teksten sendes til dig, både som et Word dokument samt som en PDF fil.

 

Endvidere har du mulighed for at bestille fjernhealing, når du bestiller en Rabat Pakke. Se venligst under Rabat Pakke, som er en rabat ordning i form af en pakkeløsning med valgfri dele.

 

 

Liggende Healing:

 

En healing på briks hos mig starter med en samtale om dit behov, og om hvad du kan forvente under og efter en healing. Derefter kommer du på briksen (fuldt påklædt) og får et tæppe omkring dig. Her ligger du omkring 30-40 minutter, mens jeg enten holder mine hænder 10-15 cm over din krop eller lægger mine hænder blidt på din krop, via tæppet der ligger over dig. Når din forside er gennemgået, kan jeg bede dig om, at du vender dig om på maven, så du kan få healing på ryggen. Under healingen bør du ligge roligt og afslappet samt uden at spænde i kroppen. Du må dog gerne rette lidt på dig samt åbne øjnene, f.eks. for at se hvor jeg står i forhold til, hvad du mærker.

 

Efter Healingen sætter vi os ned sammen, hvor jeg fortæller dig hvad jeg har mærket under healingen samt hvilke beskeder jeg har fået til dig. Du får desuden mulighed for at fortælle om dine oplevelser af healingen. Hvis du har bestilt healing for at afhjælpe en sygdom eller lidelse, beder jeg den åndelige verden fortælle grunden til, at sygdommen eller lidelsen er opstået. Jeg spørger desuden ind til, hvordan du bedst bliver afhjulpet denne sygdom eller lidelse, samt hvad du bør arbejde på, for at mindske symptomerne eller måske helt blive sygdommen eller lidelsen kvit. Da jeg efter healingen arbejder Clairvoyant, har du naturligvis mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

 

Første behandling inkl. samtale før healing samt Clairvoyance efter healingen tager mellem 1 - 1 1/2 time. Efterfølgende behandlinger tager mellem 1/2 - 1 time, afhængigt af hvor uddybende de Clairvoyante beskeder er til dig.

 

Jeg tror på, at der ligger en gentaget negativ tanke eller konstant negativ følelse bag alle sygdomme og lidelser. F.eks. negative tanker, bekymringer, travlhed eller stress. Hvis denne tanke eller følelse gang på gang gentages, vil din krop og celler på et tidspunkt aktivere en sygdom eller lidelse. Hvis grunden til hvorfor din sygdom eller lidelse er opstået bliver klarlagt, har du mulighed for at mindske symptomerne eller helt slippe fri af sygdommen eller lidelsen. Vær opmærksom på at Healing ikke kan helbrede dig, uden du selv tager aktivt del i arbejdet.

 

 

Booking af tid kan ske via:

E-mail: hh@hellehetland.dk

Messenger: Spirituel Vejledning v/ Helle Hetland

Facebook: https://www.facebook.com/spirituelvejledninghellehetland

 

 

Se priser under PRISLISTE.

 

Clairvoyant Rådgiver, Helle Hetland

Hjemmeside: www.hellehetland.dk & Facebook: https://www.facebook.com/spirituelvejledninghellehetland 

E-mail: hh@hellehetland.dk & Messenger: Spirituel Vejledning v/ Helle Hetland

Copyright © All Rights Reserved