HUSRENS OG ENERGIRENS

CLAIRVOYANT RÅDGIVER

HELLE HETLAND

HUSRENS OG ENERGIRENS

 

 

Jeg tilbyder at komme ud og gennemgå din bolig for at mærke energierne. Jeg mærker efter, om der er tale om afdøde sjæle? Eller blot gamle tunge energier, som bør erstattes med nye varme positive energier? Du er naturligvis velkommen til, at gå med rundt i din bolig, men du bedes undlade at fortælle om dine oplevelser undervejs. Efter turen rundt i alle rum, sætter jeg mig ned sammen med dig og fortæller, hvad jeg har mærket. Herefter får du mulighed for at fortælle hvad du har oplevet af uforklarlige ting.

 

 

Hvad grunden kan være til, at en afdød tager ophold i din bolig:

 

Grunden til at en afdød sjæl har taget ophold i din bolig kan være vigtig for dig. Derfor spørger jeg den afdøde sjæl om grunden til opholdet i din bolig, samt om der er en besked til dig eller til en person i din familie. Andre gange er den afdøde sjæl blot blevet tiltrukket af dine energier eller bolig og har behov for hjælp til at komme videre over på den anden side.

 

Min erfaring viser, at hvis den afdøde sjæl har taget ophold i din bolig, med det formål at give dig en besked, så hjælper det ikke at sende den afdøde sjæl over på den anden side UDEN, at have lyttet til deres besked. Så risikerer du nemlig at tiltrække en ny afdød sjæl med samme besked.

 

 

Sammen beslutter vi hvilke afdøde sjæle der skal sendes videre:

 

Da det er din bolig, bestemmer du hvilke afdøde sjæle, der skal hjælpes videre. Med kærlighed sendes eventuelle afdøde sjæle over på den anden side. Hvis den afdøde sjæl er et familiemedlem, eller en fremmed afdød sjæl der passer på boligens ejere, er det op til dig, om du ønsker, de skal sendes videre eller må blive i boligen.

 

Bemærk, at ved en Husrens og Energirens via e-mail og Messenger beslutter jeg alene, hvilke afdøde sjæle der sendes over på den anden side.

 

 

Husrens og Energirens via e-mail og Messenger:

 

Jeg tilbyder fjern Husrens og Energirens, som jeg udfører hjemme fra min egen bolig via e-mail og Messenger. Det eneste du skal gøre er, at sende mig boligens adresse samt navne på boligens beboere.

 

Efterfølgende sender jeg dig svar omkring, hvad jeg mærkede der foregik i din bolig. Bemærk, at da vi ikke har direkte kontakt under sessionen, så beslutter jeg alene, hvilke afdøde sjæle jeg sender over på den anden side.

 

Du har endvidere mulighed for at bestille andre sessioner sammen med Husrens og Energirens, når du bestiller en Rabat Pakke.  Se venligst under Rabat Pakke, som er en rabat ordning i form af en pakkeløsning med valgfri dele.

 

 

Booking af tid kan ske via:

E-mail: hh@hellehetland.dk

Messenger: Spirituel Vejledning v/ Helle Hetland

Facebook: https://www.facebook.com/spirituelvejledninghellehetland

 

 

Se priser under PRISLISTE.

 

Clairvoyant Rådgiver, Helle Hetland

Hjemmeside: www.hellehetland.dk & Facebook: https://www.facebook.com/spirituelvejledninghellehetland 

E-mail: hh@hellehetland.dk & Messenger: Spirituel Vejledning v/ Helle Hetland

Copyright © All Rights Reserved