- CLAIRVOYANT RÅDGIVNING

CLAIRVOYANT RÅDGIVNING

 

 

Jeg tilbyder Clairvoyant Rådgivning til dig, der f.eks. ønsker hjælp til at komme videre, fra den situation du står i netop nu. Clairvoyant Rådgivning kan give dig en bedre forståelse af de problemstillinger og udfordringer, som du har på nuværende tidspunkt og kan dermed skabe overblik over, hvilke muligheder du har fremadrettet i dit liv.

 

Du kan have gavn af Clairvoyant Rådgivning, hvis du f.eks. står et sted i livet hvor du føler, at du står alene med en svær beslutning. Måske har du flere valgmuligheder, men er usikker på, hvad der er rigtigt for dig. Den åndelige verden kan hjælpe dig med at belyse dine muligheder, så du selv kan træffe dit valg. Det er således hverken den åndelige verden eller mig, der træffer valget for dig.

 

Under en Clairvoyance kan der komme Kontakt med afdøde, hvis en afdød har en besked til dig. Derfor spørger jeg dig før vi starter, om du ønsker denne kontakt. Jeg undgår naturligvis Kontakt med afdøde, hvis det er dit ønske.

 

Før en Clairvoyance ønsker jeg at vide så lidt om dig som muligt. Dette for at jeg ikke bliver ”farvet” af, hvad jeg ved om dig. Desuden er det nemmere for mig, at få budskaberne igennem til dig. Inden vi starter, ved jeg intet om hvilke budskaber der vil komme til dig. Så jeg er lige så spændt som dig.

 

Da en Clairvoyance er meget personlig, bør du møde op alene. Tager du en ven eller veninde med til Clairvoyancen, risikerer du, at du ikke får det fulde udbytte af Clairvoyancen. Jeg har desværre ikke et venteværelse, hvor en gæst kan vente.

 

 

Hvordan Clairvoyant Rådgivning fungerer:

 

Når jeg arbejder med den åndelige verden, stiller jeg spørgsmål til den åndelige verden ved at tænke spørgsmålet, og derefter hører jeg svaret i mine tanker. Desuden ser jeg billeder for mit indre blik samt "føler". Dette kan jeg sammensætte og videregive til dig, så du forstår budskabet og kan gøre brug af oplysningerne.

 

Jeg har ingen indflydelse, på hvilke svar der kommer til dig fra den åndelige verden. Det betyder, at det selvfølgelig ikke er mine personlige råd du får, men udelukkende budskaber og gode råd fra den åndelige verden. Jeg formidler blot de beskeder, som den åndelige verden mener, er relevante for dig i den livssituation, du står i netop nu. De beskeder der kommer til dig, giver sjældent mening for mig, men kun for dig. Jeg er således kun kanal for den åndelige verden.

 

 

Hvad Clairvoyant Rådgivning kan omhandle:

 

Clairvoyant Rådgivning kan omhandle alt omkring dig og din person, som din situation nu og her samt dit forhold til andre mennesker. Under en Clairvoyance kan vi komme omkring emner som kærlighed, familie, uddannelse, arbejde og bolig. Hvis du ønsker at stille spørgsmål til den åndelige verden undervejs i en session hos mig, er du meget velkommen. Jeg videregiver gerne svarene fra den åndelige verden til dig.

 

 

Clairvoyant Rådgivning hos mig eller dig:

 

Jeg tilbyder Clairvoyant Rådgivning hos mig.

 

Endvidere har du mulighed for at bestille Clairvoyant Rådgivning hjemme hos dig, når du bestiller en Rabat Pakke. Se venligst under Rabat Pakke, som er en rabat ordning i form af en pakkeløsning med valgfri dele.

 

 

Clairvoyant Rådgivning via e-mail eller over Messenger:

 

Jeg tilbyder Clairvoyant Rådgivning som fjernkontakt via e-mail eller over Messenger.

 

Du sender mig de spørgsmål eller emner, som du ønsker belyst. Jeg arbejder derefter ud fra dette og efterfølgende sender jeg hele sessionen til dig skriftlig som et word dokument samt som en PDF fil.

Clairvoyant Rådgivning i naturen:

 

Jeg tilbyder Clairvoyant Rådgivning i naturen, hvor vi mødes hos mig og sammen går ud i naturen. Få minutter fra min bopæl ligger Hestehaveskoven og 5 minutter fra min bopæl ligger Ryslinge Skulpturpark.

 

Vi går i et roligt tempo, hvor vi kan tale sammen uden at blive forpustede. Undervejs på vores tur formidler jeg de budskaber og gode råd, jeg får til dig fra den åndelige verden.

 

Ideen med at gå en tur i naturen er, at benytte den fantastiske og kraftige energi naturen giver os.

 

Ønsker du ikke, at gå tur i naturen i hele sessionen, kan vi starte med at gå i f.eks. 15-30 minutter, for derefter at gå tilbage til min klinik, hvor vi fortsætter med Clairvoyant Rådgivning resten af den bestilte tid. Derfor aftaler vi inden starten af vores tur, hvor længe du kunne tænke dig at gå.

 

 

Se priser under PRISLISTE.