- KONTAKT MED AFDØDE

CLAIRVOYANT RÅDGIVER

HELLE HETLAND

KONTAKT MED AFDØDE

 

 

Jeg tilbyder at tage kontakt til dine kære afdøde. Under en Kontakt med afdøde, kan der være kontakt med flere forskellige afdøde. Hvis du ønsker kontakt til en bestemt afdød, forsøger jeg at tage kontakt til den ønskede afdøde. Jeg kan selvfølgelig ikke garantere, at den ønskede afdøde kommer igennem, da det er den afdøde selv, der bestemmer om der ønskes kontakt. Desuden kan den afdøde have andre ting, at tage sig til i den åndelige verden.

 

Hvis jeg ikke får kontakt til den ønskede afdøde, mærke jeg efter, om der er andre afdøde, der vil igennem med en besked til dig. Hvis jeg slet ikke får kontakt med nogen afdøde og ønsker du ikke Kommunikation med dyr eller Clairvoyant Rådgivning i stedet, får du naturligvis dine penge retur.

 

 

Hvordan jeg kontakter de afdøde:

 

Når jeg arbejder med den åndelige verden og kontakter en afdød, spørger jeg i mine tanker, om den afdøde vil komme og snakke med os. Hvis den afdøde ønsker kontakt, fornemmer jeg den afdøde samt hører svaret i mine tanker og ser billeder for mit indre blik. Jeg mærker den afdødes personlighed, som jeg beskriver for dig, så du kan genkende, hvem vi har igennem. Desuden føler, mærker og fornemmer jeg oplevelser samt situationer omkring den afdøde, som jeg beskriver for dig. Du har naturligvis mulighed for, at stille spørgsmål til den afdøde, hvor jeg videregiver deres svar til dig.

 

 

Kontakt med afdød hos mig eller dig:

 

Jeg tilbyder Kontakt med afdøde hos mig.

 

Endvidere har du mulighed for at bestille Kontakt med afdøde hjemme hos dig, når du bestiller en Rabat Pakke.  Se venligst under en Rabat Pakke, som er en rabat ordning i form af en pakkeløsning med valgfri dele.

 

 

Kontakt med afdød via e-mail eller over Messenger:

 

Jeg tilbyder Kontakt med afdøde som en fjernkontakt via e-mail eller over Messenger.

 

Her sender du mig navn på den eller de afdøde du ønsker kontakt til, samt evt. de spørgsmål du ønsker at stille den afdøde. Jeg arbejder derefter ud fra dette og efterfølgende sender jeg hele sessionen til dig skriftlig som et word dokument samt som en PDF fil.

 

 

Se priser under PRISLISTE.

 

Clairvoyant Rådgiver, Helle Hetland

Hjemmeside: www.hellehetland.dk & Facebook: https://www.facebook.com/spirituelvejledninghellehetland 

E-mail: hh@hellehetland.dk & Messenger: Spirituel Vejledning v/ Helle Hetland

Copyright © All Rights Reserved