- KOMMUNIKATION MED DYR

CLAIRVOYANT RÅDGIVER

HELLE HETLAND

KOMMUNIKATION MED DYR

 

 

Jeg tilbyder at kommunikerer med dine levende dyr telepatisk samt at kommunikerer med dine afdøde dyr, nøjagtigt som ved en afdød kontakt med et familiemedlem.

 

Ved kontakt til dine levende og afdøde dyr, starter jeg altid med at beskrive dyrets personlighed, for at du kan nikke genkendende til dit dyrs personlighed. Derefter stiller jeg dyret så mange af dine spørgsmål, som jeg kan nå inden for den aftalte tid.

 

 

Hvilke slags dyr kan der kommunikeres med:

 

Man kan i princippet kommunikerer med alle dyr. Jeg har talt med hunde, katte, heste, køer, høns samt en papegøje.

 

 

Hvad man kan spørge sine dyr om:

 

Du kan spørge dine dyr om alt. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. Måske ønsker du at spørge dine nulevende dyr, om de er utilfredse med deres tilværelse hos dig, hvorfor de reagerer som de gør eller måske ønsker du bare at høre hvad dit dyr har at fortælle?


 

Kontakt til levende dyr hos dig:

 

Jeg tilbyder, at komme hjem til dig og tale LIVE med dine dyr via telepati. Når du stiller dit dyr et spørgsmål, mærker jeg dit dyrs følelser samt hører dit dyrs svar i mine tanker, hvorefter jeg giver dette svar videre til dig.

 

Endvidere har du mulighed for at kombinere Kommunikation med dyr med en Rabat Pakke. Se venligst under en Rabat Pakke, som er en rabat ordning med valgfri dele.

 

 

Fjernkommunikation med levende og afdøde dyr hos mig:

 

Jeg kan tilbyde, at kommunikerer med dine dyr hos mig som fjernkommunikation. Du skal dog IKKE have dyrene med. I stedet bør du tage et par fotoer med af de dyr, du ønsker kontakt til. Via fotoerne kan jeg tage kontakt til både dine levende og afdøde dyr. Du har mulighed for løbende, at stille spørgsmål under kontakten.

 

 

Fjernkommunikation med levende & afdøde dyr via e-mail eller Messenger:

 

Jeg kan tilbyde Kommunikation med dyr, som fjernkontakt via e-mail eller Messenger. Dette udfører jeg fra min egen bolig. Det eneste du skal, er at sende mig  fotoer af dine dyr, samt de spørgsmål du ønsker svar på. Via fotoerne kan jeg tage kontakt til dine dyr.

 

Derefter arbejder jeg ud fra dine spørgsmål til dine dyr. Efterfølgende sender jeg hele sessionen til dig via e-mail eller Messenger.

 

 

Se priser under PRISLISTE.

Clairvoyant Rådgiver, Helle Hetland

Hjemmeside: www.hellehetland.dk & Facebook: https://www.facebook.com/spirituelvejledninghellehetland 

E-mail: hh@hellehetland.dk & Messenger: Spirituel Vejledning v/ Helle Hetland

Copyright © All Rights Reserved