- SPIRITUELT SAMVÆR MED FREMSTILLING AF INGEFÆRSHOTS

SPIRITUELT SAMVÆR MED FREMSTILLING AF INGEFÆRSHOTS

 

 

Kom og deltag i hyggeligt spirituelt samvær omkring

 spirituelle emner der interesserer dig

 

 

Har du hørt om Ingefærshot og de fantastiske virkninger det har på kroppen? Men hvordan er det nu egentlig de laves? Har du lyst til at lære at lave ingefærshot og samtidig deltage i hyggeligt samvær omkring det spirituelle? Så vil dette arrangement være lige noget for dig.

 

Sammen laver vi den sunde shot, helt fra bunden med friske og helst kun økologiske råvarer. Da der vil være forskellige ingredienser at vælge imellem, får I muligheden for at lave 2 varianter og dele det færdige produkt.

 

Mens vores ingefærshot står og simrer samt efterfølgende køler af, tager vi en snak om valgfrie emner inden for det spirituelle. Det er deltagerne der i fællesskab på dagen, finder de spirituelle emner vi skal omkring. Emnerne kan f.eks. være "Hvad er den åndelige verden for noget?", "Hvordan kan vi bruge den åndelige verden i vores dagligdag?", "Kan vi heale os selv?" og andre emner du finder spændende.

 

Jeg sørger for at have indkøbt råvarer til alle og der vil i hele tidsrummet være frisk vand, kaffe og the. Desuden sørger jeg for lidt frugt, grønt og lidt sødt. Dette er naturligvis med i den pris, du betaler for at deltage.

 

Der vil være mulighed for at købe glasflasker til din Ingefærshot hos mig, men du er velkommen til at tage dine egne flasker med. Flaskerne skal være beregnet til varme drikke og du skal have 2 flasker med, hvor der er plads til 1/2 liter i hver flaske.

 

Vi mødes i mit private og røgfrie hjem i Ryslinge. Arrangementet varer 3 timer og vi bliver mellem 2-4 personer.

 

Arrangementet kan ligeledes afholdes i dit private hjem, hvis du samler 3-4 personer.

 

 

Booking af Spirituelt Samvær kan ske via:

E-mail: hh@hellehetland.dk

Messenger: Spirituel Vejledning v/ Helle Hetland

Facebook: https://www.facebook.com/spirituelvejledninghellehetland

 

 

Se priser under PRISLISTE.