- KLARSYNSARRANGEMENT

KLARSYNSARRANGEMENT

 

 

Jeg tilbyder Klarsynsarrangementer, der kan foregå hos mig eller hjemme hos dig. Stemningen til mine Klarsynsarrangementer bliver mere intens og hyggelig, da antallet af deltagere er mellem 4 og 8 personer. Desuden kommer du ikke til at sidde passivt som publikum, da jeg inddrager dig aktivt i mit Klarsynsarrangement.

 

Alle deltagere vil enten få beskeder eller gode råd fra den åndelige verden. Du kan f.eks. få mulighed for selv at stille spørgsmål til relevante emner i dit liv eller guidning til den livssituation du står i lige nu. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til dine levende eller afdøde kæledyr samt mulighed for enkelte beskeder fra afdøde sjæle i løbet af arrangementet.

 

Til et Klarsynsarrangement starter jeg med at guide jer igennem en kort meditation, for at vi alle kommer ned i gear. Derefter spiller jeg et behageligt stykke musik for jer, hvilket højner energien til det arbejde, vi sammen skal lave.


Hvis du har spørgsmål der omhandler, hvornår noget vil ske for dig, og om det overhovedet vil komme til at ske, vil der være mulighed for at trække Englekort, som svar. Jeg vil desuden hjælpe med en kort tolkning af kortet.

 

Jeg tilbyder kun Klarsynsarrangementer for mindre grupper, da jeg ønsker, alle deltagere skal have mulighed for at få beskeder eller svar på deres spørgsmål.  

 

Bemærk: Børn bør ikke deltage i sådan et arrangement, da der kan komme private og følsomme oplysninger, som børnene ikke kan forholde sig til.

 


Klarsynsarrangement hos mig:

 

Jeg tilbyder Klarsynsarrangementer hjemme hos mig. Her kan du tilmelde dig alene eller sammen med nogle du kender.

 

Klarsynsarrangementet varer mellem 1 1/2 og 2 1/2 time, afhængig af antallet af deltagere. Der er højst plads til 8 personer.

 

Jeg serverer kaffe, the og vand for jer.

 

 

Privat Klarsynsarrangement hjemme hos dig:

 

Jeg tilbyder at komme hjem til dig og holde et privat Klarsynsarrangement for dig og dine gæster. Et privat Klarsynsarrrangement er for dig der ønsker, at invitere dine venner eller familie til et privat klarsyn hjemme hos dig, hvor det kun er jer der deltager.

 

Arrangementet varer mellem 1 1/2 og 2 1/2 time afhængig af antallet af deltagere. I skal minimum være 4 personer og højst 8 personer. Der betales for hver person der deltager.

 

Du er velkommen til at serverer kaffe, the, vand, brød eller kage til dine gæster, helt som du har lyst til. Det generer hverken mig eller den åndelige verden, at I hygger med kaffe og kage. Der skal dog ikke serveres alkohol, da dette ikke går godt i spænd med det spirituelle.Booking af Klarsynsarrangement kan ske via:

E-mail: hh@hellehetland.dk

Messenger: Spirituel Vejledning v/ Helle Hetland

Facebook: https://www.facebook.com/spirituelvejledninghellehetland

 

 

Se priser under PRISLISTE.