- LAD NATUREN GIVE DIG SVARET

LAD NATUREN GIVE DIG SVARET

 

 

 

Kom med på en spirituel gåtur med meditation

 samt clairvoyant svar på dit spørgsmål

 

 

Har du et spørgsmål, som du ønsker et Clairvoyant svar på? Så kom med på en spirituel gåtur i vores dejlige Syd- og Midtfynske natur, hvor jeg tilbyder, at finde svar på dit spørgsmål i den kraftfulde natur.

 

Vi mødes enten hos mig eller på en parkeringsplads, hvorfra vi sammen går ud i naturen. Turen kan gå ud i en skov, langs marker eller ved en strand.

 

Undervejs på turen guider jeg dig igennem en gående meditation, der skaber ro i din krop samt hjælper dig med at være mere nærværende og i nuet. Derefter får du svar på dit spørgsmål med hjælp fra naturen og den åndelige verden. Når alle deltagere har fået deres svar, går vi tilbage til udgangspunktet.

 

Vel tilbage ved parkeringspladsen, får vi os en kop kaffe eller the fra min bils bagagerum, hvor vi sammen har mulighed for at snakke om vores oplevelser. Afsæt 1 1/2 time, da selve gåturen vil tage omkring 1 times tid med stop undervejs. Kaffe og snak den sidste 1/2 time.

 

Da der vil være et max antal spørgsmål, jeg kan nå at besvare, før turen går hjem igen, vil vi være små hyggelige hold på 3 - 6 personer. 

 

 

Booking af Spirituel tur kan ske via:

E-mail: hh@hellehetland.dk

Messenger: Spirituel Vejledning v/ Helle Hetland

Facebook: https://www.facebook.com/spirituelvejledninghellehetland

 

 

Ønsker du en Privat guidet tur?:

 

Er I 3 - 6 personer der vil følges sammen på en spirituel tur i den skønne natur, hvor I hver får svar på jeres spørgsmål, arrangerer jeg gerne en tur for jer til samme pris pr. person, som de ture jeg selv afholder.

 

Har dette din/jeres interesse, er I velkomne til at kontakte mig.

 

 

Se priser under PRISLISTE.