- LAV DIT EGET SPIRITUELT INSPIREREDE MALERI

CLAIRVOYANT RÅDGIVER

HELLE HETLAND

LAV DIT EGET SPIRITUELT INSPIREREDE MALERI

 

 

Kom i kontakt med din intuition og mal dit helt egetspirituelt inspirerede maleri

 

 

Denne dag skal du male dit eget spirituelt inspirerede maleri med hjælp af din intuition. Du skal via din intuition fordybe dig i dit maleri, uden at have planlagt hvordan dit færdige maleri skal se ud. Dit maleri vil stille og roligt udfolde sig på dit lærred foran dig.

 

Jeg stiller maling og pensler til rådighed. Du får dit eget lærred, hvor du kan vælge mellem forskellige lærredstørrelser. Der vil være mulighed for at købe tilhørende ramme, hvis jeg har rammerne hjemme.

 

Dagen starter med en meditation, som skal hjælpe dig i gang med valg af lærred samt valg af farver til dit spirituelle maleri. Undervejs vil jeg hjælpe dig, så du kan mærke efter hvad der nu skal ske med dit maleri.

 

Dit maleri kan gøres ekstra personligt, hvis du limer små ting på. Så tag gerne forskellige små ting med, som du tænker kunne være sjove, at have på dit maleri. Det kan være små sten, perler, knapper, avisudklip, tekst, stof, foto samt rester fra smykker, som du ikke længere går med. Det er kun din fantasi der sætter grænser. Jeg viser gerne hvilke ting, jeg har brugt på egne malerier.

 

Jeg er ikke uddannet inden for kunstfaget, og jeg maler udelukkende ud fra min intuition. Derfor fungerer jeg ikke som underviser, men hjælper dig, med at komme i kontakt med din intuition. Der er ikke en rigtig eller forkert måde at male på. Det væsentlige er, at du maler ud fra din intuition.

 

Der vil i hele tidsrummet være frisk vand, kaffe og the. Jeg sørger for lidt frugt og grønt samt lidt sødt. Alt dette er naturligvis med i den pris, du betaler for at deltage.

 

Vi mødes i mit private og røgfrie hjem i Ryslinge. Arrangementet varer 4 timer og vi bliver 2-4 personer.

 

Arrangementet kan ligeledes afholdes i dit private hjem, hvis du samler 2-4 personer.

 

 

Booking af dette arrangement kan ske via:

E-mail: hh@hellehetland.dk

Messenger: Spirituel Vejledning v/ Helle Hetland

Facebook: https://www.facebook.com/spirituelvejledninghellehetland

 

 

Se priser under PRISLISTE.

Clairvoyant Rådgiver, Helle Hetland

Hjemmeside: www.hellehetland.dk & Facebook: https://www.facebook.com/spirituelvejledninghellehetland 

E-mail: hh@hellehetland.dk & Messenger: Spirituel Vejledning v/ Helle Hetland

Copyright © All Rights Reserved