- SPIRITUEL WORKSHOP

CLAIRVOYANT RÅDGIVER

HELLE HETLAND

SPIRITUEL WORKSHOP OM ENERGI OG INTUITION
Kom med på Spirituel Workshop og arbejd med energi samt din intuition og afprøv forskellige clairvoyante øvelserPå denne Workshop skal vi arbejde med energi og hvordan vi kan kommunikere med den åndelige verden. Du kommer til at mærke, hvordan energi kan føles og du vil måske opdage, at energi er forskellig fra person til person. 


Vi skal snakke om, hvad intuition er, og hvordan du kan lære at lytte til din intuition, for derved at forbedre din hverdag. Desuden skal vi snakke om hvad vores hjerne/ego gør ved vores intuition.


Jeg har nogle spændende Clairvoyante øvelser klar, som du skal afprøve sammen med de andre deltagere. Øvelserne vil gøre dig i stand til at modtage svar fra den åndelige verden.


Vi starter Workshoppen med en meditation til at skabe ro i vores hoveder samt afslapning i vores krop, samt for at forberede os på arbejdet med den åndelige verden. Vi slutter ligeledes dagen med en meditation for at lukke ned efter dagens arbejde.


Du får mulighed for at udveksle dine oplevelser i forhold til, hvordan du og de andre deltagere fornemmer energi og hvordan I bruger jeres intuition, samt på hvilke måder I får beskeder fra den åndelige verden.


Frisk vand, kaffe, the samt frugt og grønt er med i prisen. Der er køleskab til din medbragte frokost.


Workshoppen foregår i mit private og røgfrie hjem i Ryslinge med små hold på 4-6 personer.


Workshoppen kan ligeledes afholdes i dit private hjem, hvis dit hjem er røgfrit og du samler 6 personer.Booking af dette arrangement kan ske via:

E-mail: hh@hellehetland.dk

Messenger: Spirituel Vejledning v/ Helle Hetland

Facebook: https://www.facebook.com/spirituelvejledninghellehetlandSe priser under PRISLISTE.


Clairvoyant Rådgiver, Helle Hetland

Hjemmeside: www.hellehetland.dk & Facebook: https://www.facebook.com/spirituelvejledninghellehetland 

E-mail: hh@hellehetland.dk & Messenger: Spirituel Vejledning v/ Helle Hetland

Copyright © All Rights Reserved